Welcome Maxim – Our new talent scout

Welkom Maxim, onze nieuwe talent scout!

Een word van Maxim:

Ik ben Maxim Van der Auwera,21 jaar oud en woonachtig in oud-heverlee, Leuven.

Mijn opleiding heb ik zelf steeds op elite niveau genoten bij OHL, STVV en westerlo. Na een amerikaans avontuur Heb ik achtereenvolgens deel uitgemaakt van A kern asv geel ( 2de ) en ksk heist ( 1ste nationale ) om nu bij kfc eppgem in 3de te spelen. Met mijn bagage en ervaring uit alle nationale reeksen wil ik jonge talentvolle voetballers ontdekken en helpen met het maken van de juiste keuzes.

Panna sports is een vooruitstrevend agentschap dat staat voor vertrouwen, professionaliteit en hard werk. Hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren en tegelijkertijd zelf heel wat bijleren.

share on :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

contact

are you ready to maximize your potential?

84 Parkhill Road

NW3 2YT LondonĀ UK

hello@pannasports.eu

+32 475 46 79 90

+32 473 32 42 10

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. For more information visit the Terms of Use and Privacy Policy pages.